Egirl

Travel with kids: O saptamana in insula Sao Miguel din arhipelagul Azores

S-a incheiat 2017, si posibil cea mai frumoasa destinatie de anul acesta a fost Sao Miguel, insula cea mai mare (si capitala) arhipelagului Azores, regiune autonoma a Portugaliei. Am fost in Azores intr-o vacanta prelungita de 1 iunie, cu copiii, si am prins o vreme perfecta de explorat intreaga insula.

Ne-am impartit cele 6 zile in Azore in 3 directii, dar am pastrat o singura insula (nu ca ni s-ar fi parut singura interesanta, din cele 9 cate are arhipelagul, ci din contra, pentru ca ni s-a parut cu prea multe lucruri de neretat, asa ca nu am avut cum sa inghesuim inca una in putinul timp avut la dispozitie.

Deja ma chinui cum sa planuiesc o noua vizita in Azores in 2018, pe alte insule insa de data aceasta...). Am stat 2 zile pe coasta, 2 zile in Furnas, un orasel in mijloc de vulcan, si 2 zile in capitala Ponta Delgada. Cu greu m-as putea decide unde si ce a fost mai frumos!

Am sosit seara tarziu in Azore, dupa un zbor cu intarziere de vreo 2 ore, asa ca la inceput nu am vazut nimic pe drumul inspre hotel. Totul parea intunecat si nu a fost ceva sa ne impresioneze. Insa insula mirosea intr-un fel aparte, o combinatie de apa de mare sarata cu cele mai dulci flori, unul din...Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

Autor: shopaholic.ro | Publicat la: 10.01.2018

↑TOP

© Egirl 2004-2019
Versiunea WEB