Egirl

Cadoul de Craciun - versiunea mobile egirl.ro

Pentru ca stim ca utilizatoarele noastre traiesc deja in epoca mobile, pentru ca tu sa poti fii mereu la curent cu ultimele articole si noutati egirl.ro, iti oferim un cadou de Craciun: versiunea mobile a site-ului egirl.ro s-a lansat.

Intra la m.egirl.ro de pe telefonul tau mobil, si vei putea accesa, intr-un format prietenos, ce reflecta stilul grafic egirl.ro, insa pastrind optimizarile necesare unei afisari corecte pe telefonul tau mobil, exact aceleasi articole care sunt publicate pe egirl.ro.

La fel ca pe site, versiunea mobila iti ofera posibilitatea sa vezi ultimele articole adaugate, dar si sa te plimbi prin categoriile site-ului.

In curand, va fi integrata in versiunea mobile (http://m.egirl.ro) si populara sectiune de stiri mondene, pentru ca tu sa poti fii la curent, de oriunde, cu ultimele noutati in ceea ce priveste viata vedetelor tale preferate, autohtone si internationale. De asemenea, functia de cautare, dar si horoscopul zilnic, vor fi disponibile in curand in versiunea mobile.


m.egirl.ro - versiunea mobile egirl.ro

Autor: Daniela Tiba | Publicat la: 24.12.2008

↑TOP

© Egirl 2004-2019
Versiunea WEB