Egirl

BottegaVerde.ro si Egirl.ro te premiaza! #Concurs

Femeile isi doresc să radieze de frumusete in orice moment, iar Bottega Verdestie acest lucru! De aceea, pentru a se asigura ca pielea cititoarelor Egirl.ro zambeste de fericire, am lansat acest concurs pentru a va oferi o noua experienta de spalare si infrumusetare in scopul obtinerii unui ten catifelat si hidratat.

Frumusetea este in tine. Descoper-o!

Filosofia BottegaVerde.ro este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim "chimia verde". In dorinta de a implica activ si consumatori in grija manifestata pentru natura, BottegaVerde.ro s-a alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si astfel invita utilizatorii sa sustina impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea BottegaVerde.ro un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta si esti inscris automat in tombola campaniei, unde poti vouchere de cumparaturi in magazinul online BottegaVerde.ro.

 

Participa la concurs in perioada 01-15 august 2016 si poti fi chiar tu castigatoarea unuia dintre cele doua seturi de ingrijire pe baza de orez venere.

Seturile cuprind:

1. Gel de dus delicat si matasos cu extract de orez venere

2. Sapun lichid cu extract de orez venere

 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs:

1. Sa dai like paginii de Facebook Bottega Verde Romania

2. Sa raspunzi la intrebarea: Cum se numeste noua campanie desfasurata de Bottega Verde?

De asemenea, daca doresti sa fii la curent cu noile campanii si oferte Bottega Verde, te invitam sa te abonezi la newsletterul nostru pe: www.bottegaverde.ro.

 

Asteptam cu drag raspunsurile voastre. Mult succes!

Autor: Ecaterina Virgolici | Publicat la: 01.08.2016

↑TOP

© Egirl 2004-2019
Versiunea WEB