Egirl

Aplicatii egirl pentru iGoogle

egirl.ro face publice doua noi aplicatii prin care articolele si serviciile oferite de egirl.ro sa fie mai usor de accesat in cadrul paginilor personale Google.

Recent lansat, serviciul de tarot de pe site-ul egirl.ro poate fi acum implementat si pe site-ul , blog-ul sau contul personal iGoogle. Aspectul aplicatiei poate fi modificat, costumizat dupa preferintele fiecarui utilizator.

Modifica aspectul aplicatiei de tarot | Adauga Tarot egirl.ro pe pagina ta iGoogle

Dupa aparitia celor doua profile de hi5 si Twitter si datorita interesului manifestat de cititoarele noastre, cele mai recente articole egirl.ro pot fi integrate acum si in structura site-ului sau blog-ului personal, dar pot fi si citite in cadrul primei pagini a contului iGoogle.
Pentru modificari si obtinerea codului sursa in vederea adaugarii pe site sau blog a acestei aplicatii, poate fi folosit acest link.

Asadar, cele mai noi informatii despre dragoste, moda, frumusete, calatorii, arta culinara sau cariera sunt si mai usor de accesat. Asteptam parerile si sugestiile voastre, pentru a continua sa imbunatatim si sa crestem numarul serviciilor oferite comunitatii egirl.ro .


Autor: Alin Iosub | Publicat la: 08.12.2008

↑TOP

© Egirl 2004-2019
Versiunea WEB